Ny hårfärg!

Har färgat håret idag! Tänkte bara göra det lite mörkare, men det blev ju typ grått.. :P Har inte hunnit fixa nån bild än, men det kommer.. :P Haha, man får väl vänja sig vid att se ut som 60 år då.. :P Nämen, så farligt är det faktiskt inte.. Det är typ askblont.. Men men.. Det får duga tills vidare.. ;-)

Imorogn ska vi börja åka neråt i sverige.. Vet inte riktigt varti vi hamnar.. Men jag hoppas att det är nån större stad med mkt butiker som man kan handla i! xD Jag är i akut behov av shopping! Har inte handlat annat än typ godis och loka (är beroende av båda nuförtiden.. :P) på typ en månad! Måste handla lite nya kläder och en ny hårinpckning.. Och en ny bikiniöverdel.. :P Men men, det hittar jag säkert nånstans! Det är så himla kul att handla när man har mkt pengar! Vilket jag i och för sig inte har än, eftersom jag inte fått min lön från första sommarjobbet än, men ändå.. :P

Stuffs

Okeej, har inte kunnat vara ute på internet på ett par dagar.. Men nu är jag här igen! xD

Igår var vi hemma hos Viktoria som fyllde år i helgen.. Det var kul, och hon hade bakat jättegod kladdkaka! xD Men det blev lite för lite sömn för mig, eftersom jag jobbar och måste upp halv sex på morgonen.. :P Men det gick ändå rätt bra!

Men men, nu ska jag kila.. :P

Första inlägget på min nya dator!

Joo, jag har fått igång min dator nu, jag har laddat hem msn, och jag ligger ute i trädgården och är ute på internet med nån grannes router.. xD Haha!
Det är helt sjukt varmt idag, så man orkar inte´vara ute så länge.. :P Men men, jagska berätta om min helg!

I fredags, midsommarafton, var vi några från gänget på lillstrand och badade och grillade.. Detr var sjukt kallt i vattnet! Sedan for några hem till oss, och vi såg film, sjöng karaoke och hmm.. pratade typ.. (Alla är förvånansvärt bra på att snacka skit, om jag ska vara ärlig.. :P ) Somnade vid fyra, och pappa kom ner till mitt rum vid nio morgonen efter och väcke mig.. Grr..

Igår var vi på konfirmation.. Min kusin Marcus konfirmerade sig, och det gjordäven några kompisar till mig.. Det var kul! Dom var på samma läger som jag var på när jag konfirmerade mig.. ;) Idag ska vi fara på konfa-middag hos Marcús och dom.. Det blir säkert skoj.. :)

SOMMAR! :D

image12

ÄLSKAR SOMMAREN!
Sola, bada, träffa kompisar, slippa skolan, chilla! <3

HATAR...
Mygg, vakna tidigt, hmm..


Jag = TANT??

Fick en massa komplimanger idag på jobbet, bland annat att jag var sötast av tanterna.. Hmmm.. Är jag en tant? Nog för att åren går fort, men jag tycker inte att man kallas för tant när man är 16.. Jag tycker då att jag har hela livet framför mig! Men när man är typ 30 har man nog börjat få mer rutin på sitt liv.. Inte sena kvällar ute, man kanske har flyttat ihop med någon - man kanske till och med är gift! - man har med andra ord börjat komma in i ett (trist) vardagsliv.. Sen när man är kring 40 är det som försent att ändra på något.. Man har sina vanor, sitt jobb, sin familj.. Man kanske önskar att man valt andra vägar i livet, men det har hunnit gå så långt att man tänker att det inte längre är någon idé.. Sen blir man 50 och kanske får barnbarn att ta hand om.. DÅ är man gammal! Jag har en vision om hur jag ska vara som mormor - mullig tant som bakar bullar till barnbarnen, stickar kläder och läser en massa böcker. Hmm.. Undrar om det blir så.. ;P Tiderna förändras ju, och i och med det så ändras även idealen.. Men jag ska iaf ta hand om mina barnbarn mkt.. =) Hur som helst.. Efter 50 är det 60, om man inte redan pensionerats så börjar det bli hög tid för det nu. Man kan sitta hemma hela dagarna och titta på alla såpor som går på tv, och surra i telefon med sina väninnor om nya recept på goda långpannekakor. Sen blir man 70 och då kommer nog ohälsan smygandes.. Man får åka in på akuten ett par gånger och tackar sin gubbe för att han fanns hemma och kunde ringa amulansen när man föll ihop på golvet.. Tack! Om man lever tills man är 80 så är man ändå nästan död.. Jag menar, om man inte klarar av att göra nåt själv, utan behöver hjälp med allt.. Knappt kan prata, se eller höra ordentligt.. Vad är då meningen med att leva? Kanske barn och barnbarn? Men kommer man ihåg vem dom är när dom kommer och hälsar på en på hemmet? Om inte så ser jag ingen mening med att finnas kvar då. Hmm... Hoppas att man slipper bli så gammal och förvirrad då.. :P

image10

Jag är inte tant, jag kan ju leka juu! xD

Glad-dag xD

Idag har jag haft en gladdag! En sån där dag när det känns som att allting bara går så bra typ! Man är glad och tar allt med en klackspark! xD Visserligen var jag lite seg på morognen, men alltså, vad kan man förvänta sig om man måste vakna halv sex för att göra sig i ordning för jobbet? Hur som helst så blev det en bra dag! Det kan finnas många orsaker till det.. Typ att vädret var omväxlande med uppfriskande regn och härligt solsken (solen hade i och för sig kunnat varaframme lite längre, men nu ska vi inte klaga här!). En annan grej var nog meddelandet som jag fick 12.02 idag! Det stod att mitt paket har kommit fram till OKQ8 :D Det är alltså min datorsom har kommit nu! Ååå, vad kul det ska bli! Vet dock inte hur jag ska göra med bredband och sånt.. Pappa för väl köpa en rooter så kanjag iaf vara ute på internet hemma.. =)
Vet inte när jag kan hämta datorn, för först måste jag till banken, och sen så måste både jag och pappa fara till ok.. :P Men det löser sig! xD

Storforsen

Jag följde med Johannas familj till storforsen idag! Det var kul! xD Vi gick omkring och tog en masa kort överallt, för det var så himla fint! Och så fikade vi, och ristade in namnen på en bänk. xD Då vet alla att Emma K och Johanna S har varit där 2007! Och sen följde vi efter Josefin och hoppade på lite stenar och så, haha! Det var skoj! Fast man har ändå som respekt för vattnet, för det är sjukt strömt. Skulle inte vara kul att ramla i direkt! Har hört att en liten flicka ramlade i för några år sedan, och hennes storebror hoppade i efter henne. Tror inte att någon av dem kom upp igen. Fast alltså, vad skulle man ha gjort om ens lillasyster föll i? Lina kan ju inte simma så bra, inte för att det kanske har så stor betydelse när det är så strömt, men ändå. Usch vad hemskt! Man skulle bli så chockad om nån föll i, så jag skulle inte kunna tänka.. Bara göra något förhastat, eller så ingenting alls. Bli som förstenad typ. Jaa.. Vi får hoppas att det aldrig händer!

Men men, när vi kom tillbaka hem till Johanna lekte vi på deras studsmatta ett tag, och sen blötte vi ner oss med vattenslangen.. Sprutade vatten och så xD Vi funderar på att ha nåt vattenkrig kanske nästa vecka med några fler! Det är så kul att leka med vatten, tihi! xD

Det kliiiiar!

Ååå, jag håller på att bli galen på det här, det kliar så sjukt mkt! Tur att det bara vara i typ en timme då..
Vad är det som kliar? Jag håller på att bleka utväxten i mitt hår, så att jag får samma hårfärg överallt.. :P Tror dock att jag är en aning allergisk mot det här starka blekningsmedlet, eftersom det känns som att nålar sticker i huvudet hela tiden. Aaaoow. Men men, det blir i alla fall bättre sen när det är klart, för jag hade en hel del utväxt. Man måste ju vara sommarblond nu när det bara är ett par veckor kvar till semstern! xD¨
Har gjort blonda slingor i mammas hår också, men det kommer ju att bli orange eftersom hon har väldigt mörkt hår nu, nästan typ svart.. :P Men men, hon ville testa, så jag hjälpte henne bara ju.. :P
Nu längtar jag bara efter att få skölja ur det här ur mitt hår! :P

I går kväll

Vi tänkte träffas på efs lite folk och ha skoj, men vi blev inte så många.. :P När jag kom dit strax över åtta var endast Isak där.. Fast efter ett tag kom Erik, och då sjöng vi och spelade musik. Det var kul - tyckte vi, inte Isak. Efter ett tag kom Erika dit, och strax efter det for Isak hem för att han tyckte att vi var för tråkiga.. Men jag menar, det blir ju roligare om man är med själv! Hur som helst så blev vi bara tre stycken.. Jag, Erik och Erika.. Men det var väl rätt chill ändå.. Vi lyssnade på musik, spelade piano, sjöng, var rädda för tjuvar, köpte godis, hyrde film och hade filmkväll i källaren.. xD Haha, men det var rätt så skoj ändå.. =) Man behöver inte vara många för att ha kul, det funkar bra ändå.. =)

Friday! :D

Fredag idag, vilket innebär att det äntligen blir helg! Fast det har varit rätt kul på jobbet också! ;D Haha, det är en gubbe på typ 90 år som är kär i mig xD Haha, han ska alltid kommentera hur fin jag är.. :P Det är ju trevligt med komplimanger, haha!

Ikväll ska vi träffas lite folk och hitta på nåt skoj.. =) Sjunga, spela gitarr/piano, gå och hyra nån film kanske och bara chilla typ.. =) Det ska bli skoj, för det känns som att det var längesen jag träffade domm.. Det var faktiskt två veckor sen jag träffade några av dom.. Men men, vi får väl se vad vi hittar på för nå.. :P Skriver mer sen ikväll, eller  imorogn.. (Märkte att jag skrev "imorgon" fel, jag lyckas alltid göra det ju.. :P)

Kul grej typ ;P

  jag har ..

(x) stulit den här listan från nån
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit förälskad i en lärare
(x) sett någon dö (på film)
(x) sett en död människa IRL
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(x) tagit smärtstillande (alvedon)
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
( )haft kramp
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
(x) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( )byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( )inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn

Fest igår då

Joorå, jagf var på "fest" igår.. Det var min morfar som fyllde 65 så vi åkte dit och fick fika en massa gott där =) Och så var tomten där! Det är sant! Morfars kusin Harry är tomte varje år i luleå! Och han är tomten på radio som svarar på barnens frågor på julafton! Det är ju lite coolt, jag är släkt med tomten, haha! ;P

Sommarjobb

Första dagen på sommarjobbet idag.. Var på ugglan på den avdelning som en gammal släkting bodde på tills han gick bort i höstas, så personalen kände igen mig där.. Det var ju som kul! ;) Sen pratade jag med tanterna och läste tidningen med dem och så.. Och hällde upp kaffe.. Det är inte så jobbigt jobb dirket, men dryga dagar, eftersom jag jobbar från halv åtta till halv fem.. Men men, det får väl funka i tretton dagar till  x)

Bilder från karnevalen och examen

image7

Johanna sminkar sig till prinsessa

image8
Ida och Lottie på examen


image9
Några från klassen - saknar er redan!


Mer bilder finns på min pixbox! www.memmussa.pixbox.se

Glas i foten

Har badat idag :D Jag och Erika cyklade upp till lillstrand och badade.. Det är inte så varmt idag, men det var härligt i vattnet iaf.. Blev dock kallt när man kom upp ur vattnet eftersom det inte fanns nån sol framme som värmde. På vägen upp gick jag barfota eftersom jag var så sandig. och sen trampade jag på glas eller nåt, inte kul.. Fast det gick ändå rätt bra, med plåster under foten repar den sig snart.. ;P

Karneval och examen

I torsdags hade vi karneval på skolan, precis som vi haft tidigare på torsdagen innan examen.. ;P I år var våran klass utklädda till prinsessor, och killarna var faktiskt riktigt söta.. ;D Johan fick pris för största ballongerna, haha.. ;P Men det var faktiskt riktigt kul och om man tänker på att det var typ sista gången vi gjorde något sånt med klassen känns det lite vemodigt och så där.. Det är så mkt blandade känslor liksom..

Och så var det ju examen igår då.. Jaa, what to say? Det gick ändå bättre än väntat.. Grät inte lika mkt som jag trodde att jag skulle göra, tror inte att jag har hunnit fatta allt riktigt än.. Och när jag och Linn sjöng gick det också rätt bra.. Asså, det hade ju kunnat gå bättre, men jag tyckte ändå att det var helt okej.. ;P Och en positav sak var rektorns tal, det var inte alls långt i år.. =)
Efter att vi varit i kyrkan samlades vi utanför och tog kort och sånt.. Dessan passade på att tacka ocss för de här åren som hon har fått vara klassföreståndare för oss och när hon började prata om att hon kommer sakna oss så himla mkt och pratade om allt vi delat tillsammans i klassen - bra och dåliga dagar - då började hon gråta och jag var inte sen med att hänga på.. Jag kommer att sakna klassen OCH lärarna.. Men jag har bestämt att jag ska ordna en klassträff på typ tio år.. :D Haha, det var nån som frågade om vi skulle ha en klassträff och så scvarade en annan "Det fixar säkert Emma", och jag typ bara haha, okej, för jag har faktiskt funderat på det jättelänge, och jag vet att jag kommer att göra det om ingen annan hinner före..

Efter att vi avslutat fotograferingen och allt for jag med johanna till smultert och åt lunch där.. Det var gott! xD Sen fortsatte dagen och jag hann väl egentligen göra en hel del.. Sen tältade vi på natten.. Mitt i natten var det jättekallt i tältet och på morgonen kokade vi typ av värmen.. ;P Men men, det var kul!

NY DATOR!

Ska köpa en ny dator i sommar, och jag mste ha den innan juli, för då ska jag ut på semester med familjen, och eftersom det inte är det allra roligaste man kan göra så är det ju bra om man kan ha lite annat att göra.. ;D Har hittat en dator med trådlöst nätverk, webcam, inbyggda högtalare m.m. till ett bra pris, så jag tror att jag jag köper den.. Och just det ja, den har dvd-brännare också, vilket inte är helt fel.. :D



Tyckte att den verkade vara rätt bra så.. ;P

RSS 2.0