Löööööördagkväll! :D

Hade en underbar kväll igår! :D Först var vi på Ärligt Talat och sen for alla hem till oss! Vi pratade mest å så, och det var kul! :) Sen sminkade vi Kågge, haha, han blev helt jättefin! xD 
Mina helger skulle vara så tråkiga om inte gänget fanns där! Ni är verkligen helt fantastiska! <3 

Ärligt Talat! :)

Ikväll kl 19.00 är det Ärligt Talat på forum med Dennis å dom! Kom dit! :D Det blir nog kul tror jag! ; )

Orientering! :)

Idag på idrotten orienterade vi.. ;P Det gick väl sådär.. :P Lite svårt sådär i början, men efter ett tag gick det jättebra och vi hittade alla kontroller! Så det var faktiskt kul! :D
Nu sitter jag ich funderar på vad man ska hitta på ikväll.. ;P Har inga planer, och vet inte vad jag ska komma på.. ;P Men om nån ska göra nå kul så kan väl den nån höra av sig? : )

Tjejkväll i piteå! :)

Idag var det tjejkväll i piteå och jag var där med Johanna.. :) Det var kul, men det var väldigt mkt folk så det var mkt kö och så.. :P Men det funkar väl det med! Då kan man ju prata med folket.. ;P Träffade en massa folk där som jag inte har pratat med på ett tag, och det är ju kul! : )
Köpte lite kläder, smycken och en väska.. x) Fast det var inte bästa tillfället för att shoppa kläder på, eftersom det var kö till varenda provhytt typ, och det kändes bara lite allmänt jobbigt att köpa kläder.. ;P Haha, höll precis på att skriva att man klarar sig bra utan kläder, men jag kom på att det gör man ju inte.. ;P Fast jag har kanske tillräckligt mkt kläder redan, det var det jag ville få fram.. ;P

Sibelius! :D

Jag har fått Sibelius idag! Med det kan man skriva noter, arrangemang m.m. på datorn. Det är jättesmart och jättekul! Fast jag får inte riktgit till det där med alla pauser å de, men man lär sig väl med tiden! :D Ska försöka skriva lite utifrån noter som redan finns, lägga till basstämma å så.. Bra början iaf! : )
Men nu ska jag gå och äta middag! ;P

image28

Så här ser sibelius ut! :D

JAG ÄR INTE FJORTIS! Okej??

Jag hittade ett test: Är du fjortis? och gjorde det.. Det verkar inte som att jag är så fjortis, eller hur? Irriterande att vissa kan tycka det ändå! :P Men men.. Det löser sig väl.. :P

Är du fjoris?


[ /] Alla mina meningar brukar börja med "asså", "hallå" eller "men typ".

Men typ asså hallå, det gör jag väl inte? Skoja bara! Jag säger väl det ibland, men det gör väl alla?


[  ] Jag snackar skit om mina "vänner" så fort de gått ut genom dörren.

Så skulle jag aldrig göra! Visst, det händer att jag pratar om nån som inte är med just då, men jag tycker att det är dumt att snacka skit när man istället kan prata om det man tycker att sin kompis gör fel. Och dom som snackar skit med dig snackar skit om dig. Tänk på det!


[ / ] Jag brukar ofta ta kort på mig själv.

Ibland. Men jag vet nog inte en enda tjejkompis som inte gör det ibland, så jag tycker faktiskt inte att det gör min till fjortis direkt.


[  ] Jag är tillsammans med en kille för att mina kompisar tycker att han är snygg.

Jag är inte tillsammans med nån just nu, och jag faller inte för grupptryck så lätt. Jag söker faktiskt kärlek med känslor i ett förhållande, det räcker inte med att mina kompisar tycker att han ser bra ut. Det är ju endast dumt!


[   ] Mina skoldagar går ut på att sms:a med alla jag känner, tugga tuggummi och delta på nån lektion ibland.

Haha, nää, verkligen inte! Jag är faktiskt duktig i skolan och har bra betyg i allt! Eller jag har ju inte fått nå betyg i år, men jag gick ut nian med 305 poäng av 320. Så jag är väl rätt engagerad i skolan.


[   ] I min adressbok finns en massa nummer till  folk som "Langar-Johan" och "Langar-Lisa".

Eh, nej? Jag känner de som jag har i min kontaktlista, och jag behöver ingen langare.


[   ] Jag tycker att Carolina Gynning är en intilligent kvinna och en fantastisk förebild för unga.

Alltså, jag tycker inte att man ska döma människor som man inte känner, och jag känner inte henne. Men jag tycker att bilden man får av henne i media inte är världens bästa förebild för tjejer direkt.


[X] Jag överlever inte utan mina vänner och jag vill alltid vara uppdaterad med allt som händer bland de jag umgås mest med.

Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner! Mina vänner är så underbart snälla och jag kan vara mig själv när jag är med dem! : ) Uppdaterad? Visst, det är väl alltid kul, men man behöver inte vet exact allt. Jag vill ha mitt privatliv också, och mina vänner har såklart också rätt tll att ha det!


[   ] Jag festar med vänner och bekanta varje helg.

Nej, jag och mina kompisar har väldigt kul även om vi är helt nyktra! Man klarar sig mkt bra utan alkohol och man slipper vara bakis!


[   ] Så fort mina föräldrar är borta över en helg samlar jag ihop en massa folk och partar halva natten.

Visst, jag brukar ta hem folk, men vi brukar prata, leka, spela spel, sjunga karaoke, sjunga och spela piano, se på film, eller nåt sånt. Och allt vi dricker är saft! :)


[   ] Jag dricker ofta och blir full på en cider

Neej, jag brukar inte dricka, och jag har aldrig varit full.


[   ] Jag tycker inte att det är nåt fel med att dricka HB, det är ju billigt!

Jag är helt emot HB! Har aldrig druckit det och kommer aldrig att göra det heller! Det är ju bara dumt!



[   ] Jag röker för att alla mina kompisar gör det.

Nej, jag röker inte och inga av mina närmaste vänner gör det heller. Jag har aldrig ens provat! Eller okej, nån gång på mellanstadiet var vi några stcken som tände på chokladcigaretter i skogen, men det räknas inte!


[   ] Jag tycker själv att jag är fjortis.

Nää! Det tycker jag inte! Visst, jag är osmart ibland, och jag har gjort mindre smarta saker i mitt liv som jag ångrar nu. Folk får kalla mig för fjortis om dom vill det, men mina närmaste vänner tycker inte att jag är det, och det är dom som känner mig bäst. Jag är inte fjortis!


 
Sammanfattningsvis så är jag inte så fjortis egentligen! Då vet alla det! :D

Till brasset snart.. :P

Tänkte försöka våga spela lite på brasset idag.. Får se hur det går med den saken.. :P Är ju inte så bra direkt, och jag kan inte ens ta nån halv ton, dvs, höjningar eller sänkningar.. Så vi får väl se hur det går! Haha, alla kommer ju att tycka att jag är helt irriterande för det kommer att låta hur falskt som helst! Men men, det får dom helt enkelt ta! : ) För jag är ju trots allt nybörjare, och jag tycker att jag har hunnit bli rätt duktig ändå, haha! ;P Men jag ska nog öva lite mera så att jag blir bättre lite snabbare! xD

image27

Emma och altflöjten! : )

Engelska lektion osv.. :)

Vi har engelska lektion nu och jag funderar på vad man ska hitta på för nå grejer idag.. ;P Kanske plugga nå glosor eller nåt, för det är alltid bra att kunna! : )
Men men.. Sen idag ska vi troligtvis gå till studion och börja lite med våran inspelning på skivan.. Dock mkt läskigt eftersom jag har kommit fram till att jag itne kan sjunga.. :P Det kommer ju att låta jättehemskt! Hoppas det går att fixa till så att det kan låta bra även om jag sjunger hemskt.. :P Men det går säkert att spela in flera gånger, så det är nog lugnt ändå.. Det komemr att bli värre på öppethus när vi ska sjunga inför en massa folk.. :P åh, jag kommer ju inte våga sjunga! Hemskt.. :P Varför tycker magnus jämt att jag ska sjunga? Hmmm.. Jaja, vi får väl se hur det går.. :P Bäst att jag övar en massaså att jag kan texterna å de iaf.. : )

Nu ska jag plugga lite glosor å så.. ;P

Min söndag.. :)

Idag har jag varit med kompisar typ hela dagen! :) imorse var vi på efs, det var jag, Erika, Ida, Oscar och Isak.. Alla andra var typ 100 år, så vi kände oss en aning för unga idag.. ;P Vi satt ute i serveringen och ritade istället.. :) Och så lyckades vi måla med nån röd penna som gick igenom allas papper så att bordet blev helt rött.. :P Haha, det gick dock bort med T-röd! xD

Sen hann vi inte vara hemma länge innan Kajsa och Ida kom.. :) Vi pratade om en massa grejer och så spelade vi spel å så.. Efter ett tag kom Emmy också! :)
När alla hade ätit middag skulle dock Kajsa, Ida å Ellen fara å träna jag, Erika å Emmy gick dit för att prata lite med dom å så.. På vägen dit mötte vi ett gäng killar som kallade oss för "emo".. Hmm.. Enligt mig är ingen av oss speciellt mkt emo.. ;P Hahah, men men.. Vi gick iaf och funderade på hur dom kunde få oss till att vara emo å så.. ;P Sen gick vi på kp å köpte lite go'saker! :) Efter det tänkte vi gå och lyssna lite på när "tillfälliga kören"/"glasögonkören å rolf" övade, men dom hade precis sjungit klart, så då tänkte vi att vi kunde spela och sjunga ett tag.. ;D Å så kom Erik förbi och spelade piano ett tag! Han är så otroligt bra på det! :D

Det är i princip min dag.. :) Nu ska jag ta lite musik från den hära datorn å sätta in på min dator, för jag är musik-beroende! ; )


Lördagkväll! ;D

Igår var det hos Erik å Ellen.. :D Det var kul! Vi sjöng sing star, fast det gick inte så bra för mig, för jag kunde typ inga låtar.. Så jag förlorade mot Erika.. :P Hahah, det är hemskt! Men men, det var kul ändå!
Hmm.. vad gjorde vi sen då? Vi typ pratade en del, såg lite film, lyssnade på musik å så.. : ) Hade allmänt kul och trevligt helt enkelt!
Sen cyklade jag, Erika å Ida hem typ strax efter ett, och det var vldigt mörkt där det inte fanns nå gatlampor.. ;P Men vi överlevde då ändå! :)

Luleå, osv! :D

Idag har jag varit i luleå med Johanna, Jessika, Bella å Carro.. ;) Vi shoppade en del å så, det var kul!
Jag har köpt:
* En grå tunika
* En stickad klänning
* Ett par örhängen i guld
* Ett halsband med en gitarr

Och sen var det nog inge mer.. ;P Haha, mkt intressant att veta lixom! xD Men men.. ;P
Efter ett tag kom Emil å hans kompis å vi for på max å åt.. : )

Efter det gik vi till Solgården där jag PIERCADE NÄSAN! :D Det gjorde dock väldigt ont, men det blir nog bra, tror jag.. Haha! Fast pappa tycker inte om det.. ;P Fast han gillade ju inte att jag piercade naveln heller typ förra året, så jag tror nog att det är rätt lugnt ändå, haha!


image26


En Emma med piercring i näsan! ;D

Insparken! ;P

Idag var det inspark för oss ettor.. ;P Jag tyckte dock inte att det var så hemska grejej vi fick göra.. ;P Jag fick raka bort raklödder från en ballong.. ;P Det gick ganska bra, fast jag kom nästan sist.. Haha! Men ändå! :) Och så var det försåts "klädstrecket"! Vi låg under väldigt mkt.. ;P Anton tog av sig ALLT.. Haha, det skulle jag då aldrig ha gjort! Skulle aldrig våga! Skulle dock ha kunnat ta av mig till underkläder, men det var ingen idé eftersom vi ändå inte hade nån chans att vinna.. ;P
Det var NV som vann insparken, och vi kom typ sist.. :P Eller jag vet inte om media kom efter oss eller hur det nu blev.. :P Men men.. Vi var ändå rätt duktiga tyckte jag! :D

Jaga fjärliar :)

Pappa frågade Lina igår:
- Ska inte du börja jaga älg?
Lina:
- Nej, jag ska börja jaga fjärilar.
Vi:
- Ööööh?
Lina:
- Jaa, och så sätter jag som i en bur så jag
kan titta på dom, sen släpper jag ut dom igen!

image25

Den här dagen.. ;P


Idag på skolan fick vi lyssna när Paulo Roberto berättade lite om sitt liv och så.. :) Jag tyckte att han var riktigt duktig på att prata, men det var hårda stolar sådet gjorde ont att sitta där länge.. ;P men men! Det var iaf intressant det som han pratade om! :) Han har ju varit en av de tre farligaste killarna under 20, i stockholm.. Då är man verkligen illa ute kan jag ju säga.. :P Men han vände det, och nu är han hur trevlig som heslt! Har varit proffsboxare, deltagit i Let's dance, driver 3 företag, m.m. Jag tycker att det är otroligt bra gjort att klättra från en så låg till en sån hög nivå! :)

Har varit med Lina idag, världens underbaraste unge! Hon sov hos mig inatt också, eftersom mamma är borta.. :P Fast hon brukar ju egentligen inte sova hos mamma heller.. Men men.. xP Hon är iaf hur gullig som helst! Fast hon tar mkt plats när hon sover.. Haha! :P 


image24

Lina, du är den finaste!


Jag och Altflöjten!

Jag ska börja spela altflöjt!  ;D Jag lånade en från skolan igår som jag har börjat spela på lite.. ;P Kan faktiskt två låtar redan (som inte är typ Spanien eller Lunka På eller nå.. ;P), jag kan spela Adventstid (bra att börja öva lite i förväg sådära, eftersom det kan ta ett tag innan allt låter bra, hehehe) och When The Saints. Haha, känner mig helt duktig ju! Nu ska jag snart fara på brasset och lyssna lite när dom spelar och kanske fråga om jag kan få nå noter så att jag kan få lite att öva på.. Så att jag kan vara med opch spela snart! Det skulle vara kul, faktiskt! ;D Men det kommer att bli mkt träning nuurå, men det blir nog bra till slut! :D

Vila i frid!

Idag har dom tydligen haft en minnesstund för Niklas i sporthallen, alla från Älvåkra alltså.. På gymnasiet har man dock inte märkt av så mkt. Men efter att ha pratat med folk som kände honom känns det faktiskt tungt, även om jag knappt pratat med honom själv. Det är så många som stått honom nära som lider så mkt nu. Att förlora någon så plötsligt är svårt att fatta. Men livet är orättvist! Så är det, det är bara att försöka acceptera det, även om det känns väldigt svårt vid såna här tillfällen.
Jag försöker att tänka så här; Om Niklas överlevt efter skadorna hade fått ha ständig smärta och lidande. Nu slipper han det. Han har det mycket bättre där han är nu än vad han någonsin skulle kunna få på jorden igen efter det som hänt.

När jag var i elevfiket på Älvåkraskolan idag och väntade på att kören skulle börja läste jag att någon skrivit : "Gud fick en ny ängel, vi förlorade en".

Niklas, vila i frid! Vi tänker på dig!

image23


R.I.P.

Igår när vi var och övade körde det förbi ambulanser och polisbilar med blåljus ytanför, och jag blev jätterädd.. Vi fick reda på att det varit en olycka vid åsen och att en som gick i nian låg på sunderbysjukhus och hade krossat skallbenet. Det var så hemskt! Även om ingen av oss som var där kände honom specellt bra så blev alla nedstämda. Imorse fick vi veta att han dog. Det känns plötslgt som att döden är så nära.. Man vet aldrig vilket som kan bli ens sista ögonblick.. Jag har tänkt en massa på det. Tänk så hemskt om det sista man gör i sitt liv är att bråka med någon.. Det skulle kännas så hemskt! Jag ska verkligen försöka att alltid vara sams med mina vänner, och om man blir osams så bör man bli sams innan man skiljs åt.. Påminn dina vänner om att du verkligen äälskar dem, för man aldrig om det är det sista man säger till varandra..

Till efs snart.. :)

Snart ska vi fara till efs och sjunga lite.. ;) Och sen ska vi bara ha kul å så.. ;P Helt kul!

Pusskalas!

Vi har haft pusskalas hemma! Alla linas kompisar, 6-7 åriga tjejer, har pussat en massa på linus, som blidde ensam kille på kalaset idag.. ;P Jaa, så kan det gå, haha! Jag fick hjälpa flickorna att brotta ner linus på golvet, och han höll på att bli helt galen på alla, haha! Och en liten tjej har hängt efter han hela tiden: "Linus! Linus!" Haha, så kan det gå! Jag fick vara mamma åt några också.. ;P Men men.. Det gick ändå ganska bra! Fast jag är het slut nu.. Nån som anar hurmkt 10 småtjejer kan leva om? Nu måste jag ta det lite lugnt och vila ett tag.. ;P Ska gå och duscha.. : )

Barnkalas idag! :D

Idag ska vi ha barnkalas hä hemma.. Det är dock inte jag som fyller år, haha! ;P Nämen, Linas kompisar hit så jag ska väl hjälpa till med nå lekar å så skulle jag tro.. : ) Förra året skulle en liten kille bertätta för mig hur långt han kunde räkna.. Han började ett, två, tre, fyra... osv.. efter typ en kvart fick jag avbrtyta och säga att han var ju jätteduktig, men jag orkade inte lyssna längre.. xP Haha, men ungar är ju så söta! :D

Jag = låtskrivare xD

Jag har börjat skriva en hel del låtar.. ;P Tycker att det är kul! Plötsligt får jag bara en massa meningar i huvudet som jag måste skriva ner, och så sätter jag ihop det och gör det till en låt.. : ) Har försökt lite med melodier å sånt till en del låtar också, men det tycker jag dock är aningen svårare.. :P Men men.. Man lär väl sig det så småningon så! Jag skulle vilja jobba med att skriva och sjunga egen musik! Det har jag i och för sig alltid velat.. ;P Men det verkar kul och det inspirear mig en hel massa.. Det är bara det att det är en väldigt tuff branch.. Varför kan jag inte vara intresserad av att typ tillverka pennor eller nåt istället? :P Aja, vi får väl se hur det går!

image22

14 septempber

Idag är det sju år sen världens underbaraste flicka föddes! Lina har blivit så stooooor! Det var ju nyss hon var en liten bebis ju.. ;P Fast för mig kommer hon alltid att vara min lilla gullunge!
Ikväll kommer några släktingar å så och ska gratta henne.. :) Och imorgon ska hon ha barnkalas med all små söta kompisar hon har.. ;D

Both-en Anna

Hahah, internt skämt där! Haha, från engelskan idag.. :)

Imagine

Har sjungit Imagine på EOS idag.. Det går iaf bättre än förut.. :P Vi ska spela in i studion nästa vecka, eller veckan efter det.. ;P Men det kommer nog att lösa sig! Jag sjöng den imorse med Anna-Greta också, och vi löste lite oklarheter, så nu känns det ändå rätt bra.. ;D

Men nu ska jag ha engelska! Det är skratt-lektionen nummer ett för oss!  ;D Haha! Man har ont i magen efter typ varje engelska lektion eftersom vi skrattar så mkt.. xD

Elevrådsutbildning

Idag har jag varit på elevrådsutbildning hela dagen. Det var faktiskt kul, och jag ser fram emot att vara med i elevrådet under det här året (kanske blir fler år också, men iaf i år..) ! Det känns faktiskt som att man kan påverka en hel del, vilket är mycket mer seriöst än tidigare.. :P Jag var ju med i elvrådet förra året, i nian.. Det kändes dock inte alltför seriöst.. jag var kanske inte den som var mest engagerad, men ändå.. :P Men här känns iaf bättre!
  Hur som helst, idag på utbildningen fick vi lära oss om hur man kan framföra grejer till klassen, hur man ska redovisa och sånt.. Det var faktiskt intressant! Jag kom fram till att jag nog är ganska störande att lyssna på vid redovisningar eftersom jag brukar stå konstigt.. Typ med benen i kors så att jag nästan ramlar (:P) och så brukar jag tvinna håret mellan fingrarna.. Får alltså försöka sluta med det.. ;P
   Men mycket av dagen gick ut på att vi i elevrådet skulle lära känna varandra, så vi körde "Heta Stolen" och sånt.. Det tycker jag är ganska kul, för det är ett bra sätt att lära sig att ta ställning till olika saker och att våga stå för vad man själv tycker. Det är viktigt! : )
   Vi fick god mat som HR3 lagade.. Det var dock lite problematiskt eftersom jag är vegetarian, så jag fick ta bort allt kött å så.. :P Men men, det funkade det med! Det var för övrigt trerätters-lunch.. : ) Efterrätten var god! 

   Nu ska jag lyssna på lite bra musik, ringa lite samtal och surra med några, och sen ska jag sjunga på min sångläxa (You're the inspiration - Peter Cetera)..

In schoooooooooooool

Är i skolan och har hål till klockan ett.. Då har jag ensamble, det är kul!  ;D
Tänkte försöka skriva lite LEVA nu, men det går inte så bra.. Orakr inte.. Men jag är faktiskt klar med de individuella som man skulle skriva, nu är det bara gruppuppgiften kvar, men det är nog chill.. ;P Fast vi ska ju redovisa vad vi kommit fram till imrogon.. ;P

image21

Arméns musikkår och Äkta Vara

   Igår åkte vi buss till boden för att lyssna på en orkester som heter Arméns musikkår... Dom var väldigt bra på att spela, fast dom övar ju tre timmar/dag, så det är egentligen inte så konstigt.. Jag kände igen en låt under de två timmar som vi lyssnade på dom, och det var ett pippi långstrump - medley. =) Haha, är inte så insatt i sån där musik... Typ marcher och sånt.. :P Men dom var bra!

   Sedan fick vi stressa hem till Äkta Vara, där vi skulle vara med och sjunga. Vi hade övat på två låtar och trodde att det var nån mer som också skulle sjunga, men sedan fick någon reda på att dom som brukar vara där och sjunga var i piteå, så vi trodde att vi skulle sjunga allt. Vi började planera lite där i bussen, vi hade inga noter, och ingen tid för att kolla igenom fler låtar när vi kom fram. Det blev stressigt, och vi visste inte riktigt nånting egentligen... Sedan kom vi fram, typ fem minuter innan Äkta Vara började, och då fick vi veta att margot skulle sjunga och spela några låtar, så det räckte om vi hade våra två låtar. Stressen släppte! =P Det gick jättebra att sjunga, även om vi improviserade lite. Jag tror då att det lät bra iaf.. ;P Ser fram emot nästa Äkta Vara! =D

Friday :D

Idag har vi inte gjort mkt på skolan.. Har haft matte i 40 minuter.. ;P Sitter och skriver på msn (som funkar idag, YEAH!). För övrigt är det mkt givande att skriva med dom som sitter i samma rum.. ;D hahah, men vi har ju då kul iaf!
Jag tror att jag borde skriva lite leva nu.. Om vad livskvalitet är.. :P Rätt jobbigt måste jag då säga.. :P Jag skrev jättemycket igår.. Eller, egentligen inte så mkt.. Men det tog iaf lång tid.. :P Men men.. Snart är jag klar! :D Då har jag inte mer läxa än sång, piano och gehör över helgen.. Vilket är rätt lugnt, eftersom jag ändå kommer sjunga och spela piano, hahah!

IDOOOOOOOOOL!

Nån som såg mig på idol i skellefteå ikväll? Hihi! Jag var där i kön nånstans.. :P Jag missade det själv eftersom våran tv dampade.. :P Exakt kl 20.00 blev tv:n svart... ;P Inte lyckat alltså..
Men men.. Jag sprang över till johanna och såg på idol där.. Missade dock början då man fick se kön där utanför.. :P Men Linn hade tydligen sett oss! :) Ska kolla på reprisen sen! ;D
Det var då väldigt tur att man inte fick se när jag sjöng å de.. För det gick verkligen inte bra! :P Hoppas det går bättre nästa år! Då ska jag då våga sjunga iaf! Tänkte jag då.. ; ) Ska hitta en riktigt bra låt och börja öva i tid, inte två dagar innan audition.. :P Men men.. Vi får väl se hur det går! : )

(Asså, jag har märkt att jag skriver mkt smilesar, och jag är lite skadad av det.. :P När jag skrev på nå skolarbete idag höll jag på att göra smilesar hela tiden, men jag tror nog att det är bäst att undvika det, om man vill verka mera seriös.. xD)

På skolan

   Jag sitter iskolan med några och datanördar.. ;P Vi håller på att bli galna här, för msn funkar itne! Vet inte vad det är för fel.. :P Men men.... Vi försöker göra lite läxa å så istället, för det är alltid bra att göra bort det.. :)

   Åh, sen idag har jag musik! Det är nog en av de bästa lektionerna! ;D Och ensamble är kul! Haha, jag tycker om att spela! :)

En tisdag

Idag har jag faktiskt varit på skolan.. Dock inte helt frisk än.. Jag har haft helt konstig röst och vissa stunder har det typ bara runnit från ögonen.. Har dock inte gråtit om nån trodde det.. xP Men men, så kan det vara... :P
Vi hade inte så många lektioner idag eftersom lärare var borta å så.. ;P Så vi hade ett rätt långt hål eftersom vi inte hade två lektioner... :) Då följde jag med Erik och lyssnade när han spelade orgel. Han är så duktig! Jag älskar att lyssna på när han spelar! :D
Sen hade vi estetisk orientering.. VI måste komma på ett namn till vårat band.. :P Vi måste ju göra ett skivomslag och en affisch å sånt till skian vi ska spela in..  :) Men det kommer nog att gå bra.. ;P

Haha, nu sitter jag och erika och kollar på fjortisar på youtube.. SYnd att som har tagit bort den från älvsbyn, hade velat se den.. ;P Hahah, men man känner igen några från piteå å så.. ;P Hahah, inte kul att vara med i en sån video alltså! :/ Tur att man inte är det! xD

Hemma från skolan

Kunde inte fara till skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk.. Så jag är hemma och har ytterlgare en dag då jag bara ligger framför tv:n eller sitter vid datorn.. Mitt liv är mkt innehållsrikt när jag är sjuk, haha! Men men.. Tur då att man kan prata med folk i telefon, på msn och skrvia sms.. Annars hade jag inte överlevt.. ;P Hoppas att jag kan fara på skolan imorogn då iaf.. Då får man ju i alla fall träffa folk, och det är ju kul! :D Saknar alla mina kompisar skitmkt! :P

Sjuuuuk

Usch vad tråkigt jag har! Jag är förkyld och har inte kunnat träffa nån på hela dagen! Jag har typ bara suttit vid datorn, tv:n, lyssnat på musik och spelat piano.. Dt är typ allt jag har gjort på hela dagen.. :P Jag har förresten skrivit en låt också! xD Haha, bara för att, lixom! ; ) 
Jag hoppas att jag är frisk på måndag, haha! Vill inte missa kören.. ;P Tihihi!

RSS 2.0